Kategoriler
Proje Haberleri

Aden Life Pervane konutları Kayseri’de yükseliyor

Aden Life Pervane konutları, Demirgüç İnşaat tarafından gerçekleştirilen bir proje kapsamında yükselmektedir. Teslim tarihleri Haziran 2022 olarak belirlenen konutlar 3 + 1 ve 4 + 1 oda sayısı seçeneklerine sahiptir. Ön satışa çıkmış olan daire seçenekleri pek çok yatırımcının dikkatini çekmektedir. Bununla birlikte daireler, oturum amaçlı ev arayanlar için de son derece uygundur.

Proje kapsamında yükselen 2 bloktan birinde sadece 3 + 1 odalı daireler vardır. Öteki bloğu ise 4 + 1 odalı daireler meydana getirir. Şu an satışta bulunan dairelerin büyüklükleri ise şöyle olmaktadır:

  • 3 + 1: Brüt 175 metrekare – Net 115 metrekare
  • 4 + 1: Brüt 210 metrekare – Net 146 metrekare

Bu daire seçeneklerinin tamamı çift banyoya sahip olacaktır. Bununla birlikte büyük balkonlar ve yalıtımlı dış cephe tüm konutların ortak özellikleri arasındadır.

Aden Life Pervane projesinin satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Demirgüç İnşaat, henüz sonuca ulaşmamış olan bu proje için bazı fiyat değerleri açıklamıştır. Söz konusu fiyatlar yaklaşık değerlerdir. Ayrıca daire seçenekleri konut kredisine uygun değildir. Fiyatlar ise şöyle sıralanabilir:

  • 3 + 1 odalı dairelerin fiyatı: 565 bin TL
  • 4 + 1 odalı dairelerin fiyatı: 765 bin TL

Bu dairelere sahip olmak için takas yöntemi kullanıma açık durumdadır. Ödeme planları, projenin son durumu ve güncel fiyatlar hakkında bilgi için 0 352 224 81 00 ya da 0 554 853 64 86 numarasına ulaşılmalıdır.

Proje nasıl bir konumdadır?

Bu konutlar Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yer alan Saray Bosna Mahallesi’ndedir. Site alanı Akmescit Caddesi üzerindedir. Ayrıca bu bölgede pek çok hastane, eczane, okul ve market vardır. İlçe merkezine ulaşım ise çok kısa sürmektedir. Bundan dolayı Aden Life Pervane konutlarının çok merkezi bir lokasyonda olduğu söylenebilir.

Exit mobile version