Kategoriler
Proje Haberleri

Aden Premium Çanakkale satışa sunuldu

Aden Premium Çanakkale projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çanakkale Merkez’de bulunan proje Turkuaz Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmiştir. Konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 145 metrekare
olmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı ve sosyal alanlar mevcuttur. Amerikan mutfak, ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, spot aydınlatma, teras ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, mutfak, banyo, rampa, merdiven ve park alanı mevcuttur.

Aden Premium Çanakkale konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar şehir merkezine yakın olup göl ve park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eczane, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ana yol ve caddeye yakın konumdadır.

Aden Premium Çanakkale fiyatları ne kadardır?

Aden Premium Çanakkale projesinde fiyatlar konut tipine göre değişmektedir. Ayrıca lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 395.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 595.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 212 00 30 ya da 0 (505) 855 82 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version