Kategoriler
Proje Haberleri

Aden Selçuklu satışları devam ediyor

Aden Selçuklu geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Kaplan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projede 3+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Aden Selçuklu projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. 3+1 olan 140 metrekarelik daireler sizlere sunulmaktadır. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Evlerin ısısı doğalgaz ile sağlanmaktadır. Bu nedenle oldukça ilgi çeken ve alıcıyı memnun eden özelliklerinin olduğunu söylemek mümkündür. Bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Evler güneş alan cepheye bakmaktadır.  Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür.  Güvenliğin 7/24 sağlandığı bu evde gönül rahatlığı ile oturabilirsiniz.  Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

 Aden Selçuklu konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Çorum’un merkezinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu dolayısıyla bazı yerlere yakın olmanın avantajlarını sizlere göstermektedir. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda market gibi yerlere de oldukça yakındır. Sizler konumu hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ulaşım seçeneği bakımından da oldukça zengindir. Konumu dolayısı ile bu evlere ilgi besleyen kişi sayısı oldukça fazladır.

Bu proje kapsamında brüt 140 metrekare, net 140 metrekare olan 3+1 tip evlerin fiyatları 550 bin liradan başlamaktadır.

Bu şekilde Aden Selçuklu projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 130 55 59 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…