Kategoriler
Proje Haberleri

Adım Yapı Dora Life satışları başladı

Adım Yapı Dora Life projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Konya Meram’da bulunan proje Adım Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler satışa sunulmuştur. Bu dairelerin teslim tarihi 2022 olarak planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 3 artı 1 konut tipine sahip dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Tek konut bloğundan meydana gelen projedeki konut bloğu toplam 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca bütün cephelerde daireler yer almaktadır. Üstelik binanın giriş katında ticari alanlar bulunmaktadır. Dairelerde doğalgaz kombi ısıtma sistemi alt yapısı mevcuttur. Bunun yanı sıra dairelerde balkon yer almaktadır. Engelliye uygun giriş / rampa yer almaktadır.

Adım Yapı Dora Life konumu ve fiyatları hakkında

Projede bulunan, brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 625 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu dairelerin teslim tarihi 2022 yılı olarak firma tarafından planlanmaktadır.

Adım Yapı Dora Life projesi, Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak Mahallesi’nde yer almaktadır. Firma ise Gazze Caddesi, Mabeyn Çarşı, No: 47 / F Meram / Konya adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 236 35 48 veya 0 (533) 811 81 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…