Kategoriler
İhaleler

Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yapılacak

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Adıyaman Besni Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. İhale Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin İstanbul’da yer alan hizmet binasında yapıldı.

İhale nerede yapılacak?

Hayata geçirilecek olan millet bahçesinin ihale 02 Temmuz 2020 tarihinde Perşembe günü Saat: 14:30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonu yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) adresinde yapılacak. İhale Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi, Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Adıyaman Besni Millet Bahçesi projesi içerisinde millet kıraathanesi, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları, piknik alanları gibi sosyal alanlar yer alacak. Projede sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde başlanması gerekiyor. Projeye yer tesliminde başlanması ve projenin 180 takvim gününde bitirilmesi gerekmektedir.

Projede sosyal alanlar yer alacak

Toki tarafından ihalesi yapılarak hayata geçirilecek olan projede çocuk oyun alanları, seyir terasları, gezinti yolları, yöreye özgü meyve ağaçları, çiçekli bitkiler, ağaçlar ve yeşil alanlar gibi bir çok özelliğin yer alması bekleniyor. Konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan projenin inşaat alanı 1.001,99 metrekare olarak belirlendi. Projede kıraathane, su deposu ve 19.737,29 metrekare alanda peyzaj düzenlemesi işi yapılacak. Projenin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapıldı.

Tel: 0212 495 40 40