Kategoriler
Proje Haberleri

Adres Koru Evleri hemen teslim

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde Adres Koru Evleri yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje, Bayraktar İnşaat yapımcı firmasının imzası ile inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Adres Koru Evleri projesi, konut tüketicilerine sunduğu hemen teslim seçeneği ile özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Adres Koru Evleri bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Toplamda 10 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilmiş olan Adres Koru Evleri projesi 8 bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklarda 312 adet daire barındıran Adres Koru Evleri projesi, konutların yanı sıra bünyesinde 37 adet de cadde mağazasına yer verdi.

Yüzde 20 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan projede 60 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. İçinde 4 dönüm korusu bulunan projede daireler 2+1 ve 3+1 tipinde.

Site sakinleri için çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Ayrıca Adres Koru Evleri projesinde açık otoparkın yanı sıra konut sahipleri için kapalı otopark da yer alıyor.

Telefon: 444 4 535