Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Adres Koru Evleri Sancaktepe projesinde hemen teslim

İçerisinde yapay şelale, doğal koru ve gölete yer verilen Adres Koru Evleri Sancaktepe projesindeki satışlar, devam ediyor. Büyük yeşil alanlara yer verildiği projedeki evlerin anahtar teslimi, hemen yapılıyor. İskanlı oturuma hazır durumda olan konutların satın alımında, peşin ödemenin yanı sıra banka kredisi da kullanılabiliyor.

Kayalık zeminiyle depreme karşı dayanıklılığı artırılan ve koruyla çevrelenmiş yaşam alanı sunan proje, İstanbul’un merkezî konumlarından birinde bulunuyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolunun Paşaköy Gişeleri’nin yanında yer alan proje, 9 blok içerisinde 312 adet konutu barındırıyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projede, ayrıca, 37 adet mağaza bulunuyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Samandıra’da yer alan projede sauna, otopark, yüzme havuzu, hamam, buhar banyosu, çocuk oyun alanı, spor alanları, sinema ve parti odası bulunuyor. Renkli bitkilere, büyük yeşil peyzaj alanlarına sahip projenin site alanında çardaklara da yer veriliyor.

Açık ve kapalı otoparkları barındıran projenin kayalık zemini, afetlere karşı yapının zarar görmesini zorlaştırıyor.

Adres Koru Evleri Sancaktepe nerede?

Özel bir okulun 50 metrelik uzaklığında yer alan proje, metro durağının da 200 metrelik mesafede bulunuyor. Alışveriş merkezlerini de çevresine alan proje, Şehir Hastanesine de 1,5 kilometre uzaklıkta.

Projenin alanından Aydos Ormanı, 4 kilometrelik mesafede bulunurken Yeditepe Üniversitesi 6,5 kilometre, Maltepe Üniversitesi 2,5 kilometre olan Adres Koru Evleri, D-100’e de 9,5 kilometrelik uzaklıkta yer alıyor.

Projenin alanından yeni belediye binası da 2 kilometre sürüyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

Adres Koru Evleri Sancaktepe projesindeki 112 metrekare büyüklüğündeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan daireler, 625 bin lira; 146 metrekare büyüklük değerindeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan konutlar ise 890 bin liradan satışa sunuluyor.

Adres: Eyüp Sultan Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, Yıldırımlar Sokak, No: 10 Sancaktepe / İSTANBUL

Çağrı Merkezi: 444 4 535

Elektronik Posta: [email protected]

Taşınmaz Haber, Zingat