Kategoriler
Proje Haberleri

Adulis Garden Kayapa satışları devam ediyor

Adulis Garden Kayapa projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Paris İnşaat & İzler Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 2 blok 6 kat daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 2 blok 6 kat daireden oluşmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 76 metrekare olmaktadır. Projede güvenlik kontrollü site girişi ve kamera sistemi mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı bulunmaktadır. Uydu TV sistemi alt yapısı, görüntülü interkom ve fiber internet bulunmaktadır. Dairelerde son teknoloji ısı yalıtımı sağlanmaktadır. Ayrıca salon ve yatak odalarında derzli laminant parke uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, fırın, ocak ve davlumbaz gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra portmanto dolabı ve özel banyo dolapları bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Radyal temel, son sistem korumalı izolasyon ve temel altı alt temel malzemeler kullanılmaktadır. 

Adulis Garden Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Adulis Garden Kayapa projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 500 bin TL ile 570 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 242 42 70 veya 0 (543) 443 24 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version