Kategoriler
Proje Haberleri

Adventure Park Evleri 2021 sonunda teslim edilecek

Adventure Park Evleri, BAK Kurtoğlu İnşaat ve CA Proje – Mimarlık şirketi tarafından inşa edilmektedir. Sadece yüzde 40 peşinat ile satışa çıkan proje daireleri ise sahip oldukları kaliteye kıyasla uygun fiyatlıdır. Proje kapsamında yer alan 19 daire içinde 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı seçenekler bulunmaktadır. Fakat en çok ilgi gören daireler 3 + 1 odalılar olmuştur. Bununla birlikte 2 + 1 odalı daireler giriş katı ile ara katlardadır. 3 + 1 odalı daireler giriş katında ve ara katlarda bulunabildiği gibi dubleks türüne de sahiptir. Projenin 4 + 1 türündeki daireleri ise dubleks olmaktadır. Açık ve kapalı otopark hizmeti bulunan site alanı oldukça yeşildir.

Ayrıca bu dairelere sahip olmak için konut kredisi veya takas yöntemi kullanılabilmektedir. Çeşitli ödeme fırsatlarından yararlanmak isteyenler ise mutlaka çabuk olmalıdır.

Adventure Park Bursa şehrinin hangi tarafında yükselmektedir?

Bu projenin hayata geçtiği arsa, Osmangazi’deki Hamitler Mahallesi üzerinde bulunur. Arsanın en yakınında ise belediyenin inşa etmiş olduğu yaklaşık 49 dönümlük Macera Parkı vardır. Şok, BİM, Ekomini ve Seyhan Ekspres şubelerinin de kısa mesafede olduğu proje arsası Gülhan Sokak’tadır. Bununla birlikte Şehit Üsteğmen Aykut Köroğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Doğa Koleji Hamitler Kampüsü de buraya çok yakındır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Adventure Park Evleri satılık daire fiyatları açısından Bursa – Osmangazi’deki diğer konutlara benzemektedir. Ayrıca konforu ile diğer seçeneklerin önüne geçen bu daireler, aşağı yukarı şu fiyatlara sahip olmaktadır:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 106 – Net 86 metrekare: 430 bin TL

  • 3 + 1 Odalı daireler

Brüt 130 – Net 105 metrekare: 550 bin TL

Brüt 180 – Net 160 metrekare: 650 bin TL

Bu daireler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için arayabilirsiniz: 0536 267 68 50

Exit mobile version