Kategoriler
Proje Haberleri

Afm Eylül Talas satışlarına başlandı

Afm Eylül Talas projesi Afm İnşaat şirketi tarafından gerçekleştirilmektedir. Proje Kayseri ili, Talas ilçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje Kayseri şehrinin en lüks projelerinden biridir. Lüks konforunu çok özel fiyatlarla sizlere sunmaktadır.  Muhteşem doğanın içerisinde bulunmaktadır.  Projede daire satışları devam etmektedir. Kayseri konut projesi hakkındaki tüm bilgileri haberimizin devamında ileteceğiz.

Proje özellikleri nelerdir?

Proje site şeklinde inşa edilmiştir ve iki ayrı blok vardır. Toplam 126 adet daire ile birlikte ayrıca 15 adet iş yerinden oluşmaktadır. 56 adet 4+1 70 adet 2+1 seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Daire büyüklükleri ise şöyledir. 4+1 daireler, brüt 214 metrekare net 148 metrekaredir. Ayrıca 2+1 tip daireler ise brüt 108 metrekare net ise 78 metrekaredir.

Afm Eylül Talas dairelerinde yangın alarmı, asansör, duvar kağıdı, duşakabin, ebeveyn banyosu, fiber internet mevcuttur. Ayrıca giyinme odası, görüntülü diafon, Hilton banyo, intercom sistemi, kartonpiyer, laminat zemin, mobilya yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca ankastre mutfak, parke zemin, spot aydınlatma, wi-fi, ve çelik kapı vardır.  Konut projesinde yer alan konut blokları 14 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projenin genel özellikleri nelerdir?

Afm Eylül Talas projesinin Bahçelievler’ de bulunan Muhsin Yazıcıoğlu parkına cephesi vardır. Kayseri ve Erciyes’e eşsiz bir manzarası bulunmaktadır. Site bahçesinin tamamı yeşil alan için ayrılmıştır. Site içerisinde bulunan kapalı otoparkı 3500 m²’ dir. Bunların dışında oto yıkama, sinema salonu, spor salonu, çocuk oyun salonu, sauna gibi sosyal yaşam alanları da barındırmaktadır. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz birçok açık hava etkinlik alanı mevcuttur. Yürüyüş parkuru, çocuk parkı, peyzaj ve dinlenme alanları gibi alternatifleri de bulunduruyor. Ayrıca güneşin ve güzel havanın tadını çıkarmak için her türlü imkana sahiptir. Afm Eylül Talas projesi Kayseri’nin en gözde yerleşim yerinde konumlandırılmıştır. Otobüs duraklarına sadece 5 dk yürüme mesafesindedir. Hastane, anaokulu, kolej, ve alışveriş merkezlerinin tam ortasındadır. Havalimanı ile arasında da sadece 30 dakikalık mesafe vardır.

Afm Eylül Talas fiyatları ne kadar?

Afm Eylül Talas projesinde yer alan dairelerin fiyatları büyüklüğüne ve daire tipine göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 214 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 daireler 1 milyon 535 bin TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

108 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 daireler ise 725 bin TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje Kayseri şehrinin Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yer almaktadır. Havaalanına 30 dakikalık mesafede yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0352 437 0 438 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca Bahçelievler Mahallesi Mevlana Caddesi Uğur Sokak 5/B adresinde bulunan satış ofisine giderek yüz yüze bilgi sahibi olabilirsiniz.

Exit mobile version