Kategoriler
Proje Haberleri

Afraze Kartal teslimleri yaklaşıyor

İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Afraze Kartal  projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Aydınlar İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanan projenin teslimleri de böylelikle yaklaşıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje alıcılarına konforlu ve kaliteli yaşam alanları sunuyor. Söz konusu olan proje 17 katlı olarak tasarlanmış durumda. Afraze Kartal projesi bünyesinde 135 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Projede bulunan konutlar Cevizli Mahallesi Köroğlu Caddesi No:3’te hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar 2+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Afraze Kartal  projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise altı farklı plandan oluşuyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 114 metrekare ile 167 metrekare olacak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 140 metrekare ile 240 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu olan 4+1 konutların büyüklükleri ise 196 metrekare ile 285 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan 2+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Afraze Kartal  projesindeki 4+1 konutlar ise 980 bin TL’den başlayan fiyatalar ile satışa sunuluyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon : 0549 827 46 99