Kategoriler
Proje Haberleri

Afta Elmas Konutları fiyat listesi

Afta Elmas Konutları projesi Giresun ilinin merkezinde hayata geçiriliyor. Proje, isminden de anlaşılacağı gibi Afta İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje bünyesinde 40 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projede yer alan tek blok, on katlı olacak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan dairelerin fiyatları ne kadar?

Projede konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan 2+1 tipteki konutlar 395 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları ise alıcı ve yatırımcıları için 550 bin TL’den başlıyor.

Prrojesi daire özellikleri neler?

Afta Elmas Konutları projesinde bulunan konutlar birbirinden farklı üç plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Afta Elmas Konutları projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 140 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 165 metrekare büyüklükte alıcılarına sunuluyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen 4+1 konutların büyüklükleri de 215 metrekare olarak inşa ediliyor.

Afta Elmas Konutları projesi nerede yükseliyor?

Merkezi lokasyonu ile alıcıların dikkatini çeken konut projesi Giresun ilinde yükselmenin ayrıcalığını konut sahiplerine sunuyor. Proje, Hacı Siyam Mahallesi, İnönü Caddesi, No:32’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Afta Elmas Konutları projesi birçok ayrıcalığı da beraberinde getiriyor. Projede jeneratör bulunuyor. Ayrıca site sakinleri için açık otoparkın yanı sıra kapalı otopark hizmeti de sunuluyor.

Projede yer alan konut çalışmalarının 2019 yılının Eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bu sayede, inşaatın tamamlanmasının ardından daireler alıcı ve yatırımcılarına teslim edilecek.

Konut projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 454 505 00 00 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.