Kategoriler
Proje Haberleri

Afyon Beypalas Konutları satışları başladı

Afyon konut projesi Özgür Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Konut projesi Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Hasan Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Afyon Beypalas Konutları projesinde inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Hasan Karaağaç Mahallesi, Şehit Murat Saraç Caddesi üzerinde yer alan Özgür Yapı İnşaat projesi arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Afyon konut projesi beş adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Dört konut bloğu da yatay mimaride ve beş katlı olarak projelendirilmiştir. Ayrıca konut projesinin üç tarafı da yollar ile çevrilidir.

Hasan Karaağaç Mahallesi’ndeki konut projesinde iki tip daire seçeneği yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Konutların büyüklükleri brüt 90 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 165 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alan daireler ebeveyn banyolu ve giyinme odalı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Afyonkarahisar konut projesi içerisinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, süs havuzları, oturma alanlar yer almaktadır. Afyon Beypalas Konutları konut projesinde görüntülü arama ile gezilme imkanı bulunmamaktadır. Ayrıca projede yer alan dairler konut kredisine uygun durumda değildir, takas imkanı ise bulunmamaktadır.

Afyon Beypalas Konutları fiyatları ne kadar?

Afyon Beypalas Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda Özgür Yapı İnşaat projesinde yer alan satılık daire fiyatları 700 bin TL’den başlamaktadır.

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

165 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip normal daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

165 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip bahçe katı daireler ise 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi Hasan Karaağaç Mahallesi, Şehit Murat Saraç Caddesi, Merkez / Afyonkarahisar adresinde yer almaktadır.  Afyon Beypalas Konutları projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0532 689 77 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…