Kategoriler
Proje Haberleri

Afyon Quars Suit satışları başladı

Afyon Quars Suit projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Afyon İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 55 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 elektronik güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Ortal kullanım alanında spor salonu bulunmaktadır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı yer almaktadır. Konutlar full eşyalıdır. Konutlardaki mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca mutfak içerisinde ocak, davlumbaz, fırın, buzdolabı ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır makinesi, köşe takımı ve yatak odası takımı mevcuttur. Banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Dairelerin zeminine laminant parke ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Afyon Quars Suit konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Erkmen Belediyesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.
Afyon Quars Suit projesinde lansmana özel satış avantajları bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 400.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (272) 215 95 45 veya 0 (505) 872 88 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…