Kategoriler
İhaleler

Afyon Sandıklı Millet Bahçesi projesinde ihale tamamlandı

Afyon Sandıklı Millet Bahçesi için beklenen ihalenin tamamlandığı duyurusu yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirme yazısında proje detayları verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan millet bahçeleri projelerinin devamı olarak, Afyonkarahisar’da hayata geçirilmesi beklenen bahçe projesinde adeta yok yok!

Afyon Sandıklı Millet Bahçesi’nin ihalesi tamamlandı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar İli, Sandıklı İlçesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Afyon Sandıklı Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projelerinden birisi olan millet bahçeleri için harekete geçen TOKİ’nin yeni adresi için verilen ihale tarihi başarıyla sonlandı. Türkiye’de 81 il geneline yayılan millet bahçesi projelerinden birisi olan Afyon Sandıklı Millet Bahçesi’nin ihalesinin tamamlandığını, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) duyurdu. Yapılan duyurunun Twitter’da resmi hesap üzerinden olduğu görülürken, projenin detayları aktarılmıştır.

Pandemi tedbirleri kapsamında e-ihale yöntemine başvuruldu

İhale 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00 itibariyle gerçekleştirilmiş olup, katılımcıların süreci takip etmesi sağlandı. Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi kapsamında verilen ihale tarihinin yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile tedbirler kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi. E-İhale yöntemine başvuran TOKİ, ihaleyi başarıyla tamamladı.

İhalede 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile tamamlandığı bilgisine ulaşılırken; İhalede Konvansiyonel Kalıp Sistemi ile yapılması beklenen inşaat alanındaki sosyal donatı bölgeleri ve millet bahçesine kullanılacak genel altyapı işleri ve rekreasyon alanlarının yapım işi üstlenilmiştir. Kalıp sistemiyle yapılacak olan alanın 1.145,78 metrekarelik boyutları kapsadığı ihalede, millet bahçesinin genel altyapı ve rekreasyon alanları 71.241,19 metrekareye kadar yükseldi. Sözleşmenin imzalanması için verilen süre 10 gün olurken, yer tesliminin sözleşmeyi takiben yapılması beklenecek. Seçilen firmanın hedefteki projeyi bitirme süreci ise 300 günü kapsamaktadır.

TOKİ ihaleyi Twitter hesabından duyurdu

Sosyal medyada resmi hesap üzerinden duyurusunun yapıldığı Afyon Sandıklı Millet Bahçesi projesi; içerisinde çocuk oyun alanlarını, basketbol ve futbol sahasını barındıracak. Meyve bahçeleriyle genişletilen alanlar, çiçekli bitki bahçeleriyle devam ettirilecek. Etkinlik alanları ve millet kıraathanesi ile 7’den 70’e halka kazandırmayı amaçlayan projede ihale süreci sona erdi.

Exit mobile version