Kategoriler
Proje Haberleri

Ağaçlı Bahçe Söke Lansman Fiyatlarıyla Satışa Sunuldu

Ağaçlı Bahçe Söke konut projesi doğanın içerisinde nefes alan bir mimarisi ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Söke İlçesinde yükselen proje Kabasakal Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Söke İlçesi Kemalpaşa Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup doğa manzaralı 18 adet dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Ağaçlı Bahçe Söke hem estetik hem de konforlu yapısı ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca daire içlerinde ebeveyn banyosu, teras, barbekü, giyinme odası gibi özelliklere de sahiptir. Site içerisinde ise çocuk oyun bahçesi, spor alanı, yürüyüş parkuru, barbekü ve piknik alanları gibi sosyal donatılar bulunmaktadır.

Doğa ile iç içe olan sitede aynı zamanda incir ve zeytin ağaçları da yer almaktadır. Kamelyalar, süs havuzu ve tenis kortunun yer aldığı projeden doğa manzaralı panoramik asansör oldukça dikkat çekmektedir. Söke konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında 75 metrekare ve 102 metrekare arasında daireler yer almaktadır.

Ağaçlı Bahçe Söke konumu ve fiyatları hakkında

Ağaçlı Bahçe Söke konut projesi, Kemalpaşa Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle Sümerler Mevkii, Ağaçlı Köyü yolunun 700. Metresinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir. Daireler 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 518 10 13 ve 0531 387 92 92 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version