Kategoriler
Emlak Haberleri

Ağaoğlu A Block satışta

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan tek rezidans bloğu olan Ağaoğlu A Block projesi satışa çıkardı.

15 ile 30 kat arasında değişen 6 ofis bloğu ile 22 katlı bir residence bloğun yer aldığı projedeki 22 katlı tek rezidans bloğu Ağaoğlu A Block 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi içindeki Ağaoğlu A Block projesinde toplam 319 adet rezidans daire yer alıyor. Satışa çıkarılan rezidans bloğunda 1+1 ve 2+1 tipindeki dairelere yer veriliyor. Çoğunluğunu 1+1 rezidans dairelerin oluşturduğu projede az sayıda 2+1 rezidans daireye yer veriliyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi rezidans bloğu olan Ağaoğlu A Block projesinde rezidans dairelerin fiyatları ise 500 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi A bloğunda satışa sunulan daireler için esnek ödeme seçenekleri yer alıyor.

Rezidans bloğun işletmesini dünyaca ünlü bir rezidans işletme markası tarafından yapılacak olup isteyen yatırımcılar blokta yer alan rezidans dairelerini işletmeye verip rezidans bedelinin yüzde 6’sı kadar bir getiriye sahip olabilecek.