Kategoriler
Proje Haberleri

Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy satışları devam ediyor

İstanbul Çekmeköy konut projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy konut projesinde villa satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Çekmeköy Merkez Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan villa projesi 27 adet villadan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki villaların 6 tanesi özel havuza sahiptir. Aynı zamanda villalarda Türk hamamı ve sauna için sosyal donatı alanları bulunmaktadır.

27 adet ultra lüks triplex villadan oluşan Ağaoğlu My Roseville konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 6+2 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 560 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projede göletleri, şelaleleri, havuzları ve rengarenk gül bahçeleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında tüm kat planları farklı gereksinimlere sahip aileler için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda geniş ve ferah kat planlarına sahip konforlu evlerde bütün alanlar her ihtiyaca yönelik tasarlanmıştır.

Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy fiyatları ne kadar?

Çekmeköy konut projesinde kalan son 4 adet villa özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Brüt 460 metrekare büyüklüğünde olan 5+2 tip villalar 10 milyon 602 bin 600 TL’den satışa sunulmaktadır. Villalar, isteğe bağlı olarak dekorasyonlu ve dekorasyonsuz olarak satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Çekmeköy’de şehrin merkezine yakın ancak şehir hayatından izole bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Eşsiz konut projesi Merkez Mahallesi, Turcan Sokak üzerinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız… 

Exit mobile version