Kategoriler
Emlak Haberleri

Ağaoğlu’ndan Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına daire hediye

Ağaoğlu, İstanbul ili, Çekmeköy’de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına daire hediye etti.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Pak projesinden daire hediye eden Ali Ağaoğlu; “Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdik. Böyle bir dönemde Avrupa şampiyonu olan Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı’mızın dosta düşmana gösterdiği bir şey var: Türk milleti olarak aşamayacağımız engel yok. Ampute milli takımının birbirinden değerli oyuncularının elleri kolları olmayabilir, ama aslan gibi yürekleri var. Bu vatan sevgisi, Türkiye sevgisi ile dolu sapasağlam yürekleri ile hepimizi onurlandırdılar.” dedi.

1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tiplerdeki toplam 738 adet dairenin satışa sunulduğu projede ön talep toplama süreci içinde 1 haftada 150’den fazla daire satışı gerçekleşti. Projede 3 çeşit ve 15 katlı 13 blok bulunuyor. 1. tip blokta 4+1 daireler, 2. tip blokta 3+1 daireler, 3. tip bloklarda ise 2+1 ve 1+1 daireler yer alıyor.

Lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunulan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daireleri satış fiyatları ise 446 bin TL’den başlıyor.