Kategoriler
Proje Haberleri

Ağkoç Evleri 2 Kartepe satışları başladı

Ağkoç Evleri 2 Kartepe projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karpay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca birinci sınıf kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik hırsız alarmı ve yangın alarmı bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca şık ve kullanışlı led spot ile dekoratif ışıklandırma kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Ağkoç Evleri 2 Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu proje Kocaeli’nin yatırım ve yaşam alanı olarak en çok tercih edilen bölgesinde yer almaktadır. Konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı, sağlık ocağı, eczane ve birçok okul yakın mesafededir. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Ağkoç Evleri 2 Kartepe fiyatları ne kadardır?

Ağkoç Evleri 2 Kartepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 280.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 485.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 701 46 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version