Kategoriler
Proje Haberleri

Ahenk İstanbul hemen teslim

Emin Evim firmasının imzası ile Ahenk İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin yükselmekte olan Beylikdüzü ilçesinde inşa edildi. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Projede bulunan konutlar bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Bahsi geçen projedeki konutlar hemen teslim durumunda olduğu için söz konusu olan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Ahenk İstanbul projesi bünyesinde 489 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutlar altı katlı bloklardan meydana gelecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Adnan Kahveci Mahallesi’nde yaşama kazandırıldı. Ahenk İstanbul projesinde bulunan daireler İnönü Caddesi no:71’de yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Ahenk İstanbul projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırıldı. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların büyüklükleri ise 100,5 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutlar 394 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Ahenk İstanbul projesinde yer alan 2+1 daireler de 559 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen 3+1 dairelerin fiyatları ise 880 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.