Kategoriler
Proje Haberleri

Ahes Misal İstanbul projesi fiyat listesi

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde; Süleyman Ekşi İnşaat, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul konut projesi, toplam 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bin 400 konuttan meydana gelen projede toplam 13 apartman bloku mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut projesindeki 1+1’lerin büyüklükleri 65 metrekare ila 90 metrekare arasında, 2+1’lerin büyüklükleri 93 metrekare ila 149 metrekare arasında ve 3+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 131 metrekare ila 171 metrekare arasında değişiyor.

Projenin ilk etabında inşa edilecek 8 bloğun 3 tanesi 18, 2 tanesi 19 ve 3 tanesi 20 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Ahes Misal İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 358 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 585 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 30 peşinat verip kalanı için 84 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Orta ve üst gelir grubuna hitap eden projede ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Ahes Misal İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, market, kafe, okul, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri var.

Su depolu ve asansörlü projede, intercom sistemi ve balkon mevcut. Projede alarm sistemleri de kullanılıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Ahes Misal İstanbul konut projesi, Haşim Yılmaz Caddesi No: 102 Sarıgöl-Gaziosmanpaşa/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 5 399 numaralı telefondan ulaşılıyor.