Kategoriler
Proje Haberleri

Ahes Misal İstanbul sosyal donatı özellikleri

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Gaziosmanpaşa ilçesinde; Süleyman Ekşi İnşaat, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul konut projesi, toplam 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 13 adet bloktan oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 65 metrekare ila 171 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Ahes Misal İstanbul konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 340 bin TL ila 513 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 491 bin TL ila 868 bin TL arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 757 bin TL ila 1 milyon 46 bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için 84 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor.

Ahes Misal İstanbul konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede çocuk oyun alanları, market, kafe, okul, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Su depolu ve asansörlü olan konut projesinde, intercom sistemi ve balkon da var. Alarm sistemlerinin bulunduğu konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada. TEM ve çevre yollarına yakın konumda yer alan proje; Giyimkent ve Tekstilkent’e de çok yakın durumda.

Vialand’ın hemen yanında hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul konut projesi, Haşim Yılmaz Caddesi No: 102 Sarıgöl-Gaziosmanpaşa/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 417 11 53 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.