Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Aialoft Ayayorgi’de akıllı ev sistemleri

Aialoft konut projesi Procon Profesyonel Konsept Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla Çeşme’de yükseliyor. Butik villalar üzerinden hayata geçirilen projede Ege’ye yerleşmek için sizlere oldukça iyi bir fırsat sunulmaktadır. Banka kredisine uygun ödeme fırsatlarının sizleri beklediği konut projesinde hemen teslim ile ev sahibi olmak çok kolay.

Aialoft proje özellikleri

Ege’nin turizm cennetlerinden yalnızca biri olan Çeşme’de lüks villalar sizleri bekliyor. Aialoft konut projesi bünyesinde 6 villalık butik konsepte yer verildi. 600 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan villalar, 3 oda 1 salon ve 3 banyodan oluşmaktadır. Villaların kullanım alanlarına ayrılan 180 metrekareden, yüzme havuzu için 65 metrekare alan ayrıca kullanılmıştır.

Site iç özelliklerinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme terasıyla ön plana çıkan alanda, güvenlik hizmetleri son derece aktiftir. Kameralı sistem ile güvenliğin üst düzeye çıkarıldığı Aialoft villaları aynı zamanda mimari ödül sahibidir.

Çelik konstrüksiyon yapı ve çatı sisteminin kullanıldığı villalarda, salon içerisine mutfak dahil edilmiştir. Ebeveyn yatak odasına ait giyinme odası ve banyo sayesinde özel alanlar korunuyor. Genç yatak odasına ait giyinme dolabı, duş ve wc için özel banyo oluşturulmuştur. Aynı zamanda sizlere katılacak olan misafirleriniz içinde odada ekstra banyo bulunmaktadır.

Thermowood & brüt beton dış cephe sayesinde oldukça şık bir görünüm elde edilirken, ahşap pergole ile tasarım taçlandırılmıştır. 1 araçlık kapalı garaj ve 1 aralık açık park yeri sizleri bekliyor.

İç donanımlarda yer alan ankastre mutfak eşyaları için Gaggenau markası kullanılmıştır. Buzdolabı, şarap & meşrubat dolabı, ocak & davlumbaz, fırın & mikrodalga, bulaşık makinesi bu şık tasarıma dahil edildi.

Daikin VRV Isıtma ve soğutma sisteminin yanı sıra, Berker akıllı ev sistemleri villa içlerinde yer alıyor. Sapa Aluminium doğrama ve camlar, kepenk & shutterlar, ahşap çelik dış kapı & lake iç kapılar, mutfak dolapları & yemek masası ve odalarda ekstra giyinme dolapları alıcıya sunulmuştur.

Projede sahip olunan imkanlar

Kuzeyinde Hacettepe Koyu, doğusunda Aya Yorgi, Boyalık ve Ilıca Koyu, batısında ise Dalyan bulunmaktadır. Konumu nedeniyle göz önünde olmayı başaran konut projesinde ‘Aialoft Ruhu’nu yakalayın.

Rüzgarın sesini hissedebileceğiniz bölgede, zeytin kokusunu buram buram içinize çekme fırsatları tam olarak önünüze düşüyor. Yeşilin acığı kokusu, kumsalın sonsuzluğu, güneşin ışıltısı ile birleşen gerçek bir yaşam alanı alıcılara kapısını açıyor.

Villaların 5 bölüme ayrıldığı arsa alanında her bir villada bambaşka dünyayı keşfedeceksiniz. Çevresinde aynı zamanda AİATHERMAL Hotel Spa & Wellness, AİASUNSHİNE, AİCOMFORT, AİBREEZE bulunmaktadır.

Modern tasarıma sahip butik villalar, sonsuz görünümlü havuzları ile tıpkı uzak ülkelerin mimarisini Türkiye’de harmanlıyor. Oldukça ferah ve geniş iç mekanlar, büyük cam pencereler ile tamamlanmıştır. Böylece çevrenizde olup biten her şeyi rahatlıkla seyredebileceksiniz. Banyo tasarımında ise çiftleri düşünerek geliştirilen alanlarda aile saadeti yakalamak mümkün.

Üstelik, yaz aylarının başlamasıyla birlikte turist akımını karşılayan Çeşme’de 30 bin liradan kiracı bulmanız cabası! Deniz manzaralı lüks butik villalar Çeşme’nin Ayayorgi Koyu üzerinde sizleri bekliyor.

İletişim: 0 232 723 15 13