Kategoriler
Proje Haberleri

Air Başakşehir yüzde 15 peşinatla satışta

AlZamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı firmaları ortaklığında kurulan Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret A.Ş. firması tarafından Başakşehir Belediye’si öncülüğünde hayata geçirilen 3. İstanbul Başakşehir projesinin bir etabı olarak satışa sunulan Air Başakşehir projesinde yüzde 15  peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projeden bir konut sahibi olmak isteyenler kazancinzirvesi.com web sitesi üzerinden formu doldurarak ön talepte bulunabilirler.

Air Başakşehir özellikleri neler?

Proje toplamda 12 bin 666 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Konut projesindeki arsanın 10 bin metrekaresi ise yeşil alana ayrılmış duruma.

3. İstanbul Başakşehir projesinin dördüncü etabı olan Air Başakşehir projesi yüksek kira getirisi fırsatı sunuyor. Projede farklı büyüklüklerde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor.

Air Başakşehir projesinde yüzde 15  peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Projede ayrıca 30 ay vade imkanı da yer alıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Yaklaşık yüzde 80’i peyzaj ve sosyal alana ayrılan proje içerisinde açık meydan, çocuk parkları, spor salonu, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, SPA, buhar odası, hamam ve sauna gibi bir çok ortak alan yer alıyor. Projede ayrıca 7/24 kameralı çevre güvenlik sistemi, güvenlikli kapalı otopark, site giriş güvenliği gibi alanlar da yer alıyor.

Air Başakşehir nerede yer alıyor?

İstanbul Havalimanı’na yakın bir konumda yer alan proje İstanbul Havalimanı’na sadece 12 dakikada ulaşabilecekler. Projede metroya 2 dakikada, Tem Otoyolu’na 5 dakikada, Atatürk Havalimanı’na 12 dakikada, E-5’e 12 dakikada, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise sadece 20 dakikada ulaşmak mümkün olabilecek.

Air Başakşehir projesinde daire sahibi olanlar asansöre binip dairenizin hemen altında yer alan kafe ve restoranlara kolayca ulaşabilecekler.  Aynı zamanda alışveriş caddesinde dolaşıp ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

2016 yılında inşasına başlana 3. İstanbul Başakşehir projesindeki 4 etabın da tamamlanması 2021 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanmaktadır. Projede farklı aile tiplerine hitap edebilecek tip ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İkitelli-2 Mahallesi, Rıfat Ilgaz Caddesi, Başakşehir / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0850 285 79 00