Kategoriler
Proje Haberleri

Akademik Elit Park avantajlı özelliklere sahip daireler satışta

Akademik Elit Park projesi Kocaeli, Başiskele mevkiinde lüks olanaklarıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında yer alan çeşitli daire tipleri avantajlı fiyatlar üzerinden sahiplerini bekliyor. Projede daire özellikleri neler? Ayrıca proje kapsamında yer alan daireler konut kredisi kapsamına uygun mu?

Akademik Elit Park daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 113 metrekarelik 2+1 daireler ve brüt 119 metrekarelik 3+1 daireler mevcut. Kocaeli Başiskele bölgesinde konumlu daireler  doğalgaz ile ısınıyor. Projede daireler balkon ve iki adet banyoya sahip. Bununla birlikte toplamda 9200 metrekare alana kurulu projede 4+1 daire seçenekleri de mevcut. Proje kapsamında tercih edebileceğiniz daire tipleri arasında bahçe dubleks ve çatı dubleks daireler de var. Ayrıca proje kapsamında 5+1 müstakil villa seçenekleri de mevcut. Projede daireler fiber internet ve görüntülü diafon olanaklarına sahip.

Akademik Elit Park sosyal olanakları

Projede daireler doğa manzarası ve sakin bir yaşam vaadi ile ön plana çıkıyor. Denize yakınlığı ve kentten uzak olmaması ile de dikkat çeken proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengin durumda. Şehir merkezine 8 km uzaklıktaki proje okul ve alışveriş merkezlerine de yakın. Proje kapsamında çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, site güvenlik ve açık-kapalı çocuk oyun alanları imkanı mevcut. Ayrıca proje içerisinde fitness salonu da var.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 113 metrekarelik 2+1 tip daireler 415 bin TL fiyat üzerinden alıcı buluyor. Ayrıca brüt 119 metrekarelik 3+1 daireler ise 560 bin TL fiyat ile satışta. Akademik Elit Park projesindeki daireler konut kredisi kapsamına uygun durumda ve site içinde yer alıyor. Bununla birlikte inşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezilemiyor ve takas ile de satın alınamıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 325 14 26 numaralı bilgi hattı telefonu ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version