Kategoriler
Proje Haberleri

Akadia Modern fiyat listesi

M.B.M Enerji İnşaat A.Ş. firmasının imzası ile Akadia Modern projesi inşa edildi. Söz konusu olan proje Ankara ilinin Mamak ilçesinde yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede göz dolduruyor. Bahsi geçen proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Akadia Modern projesi bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Konforlu yaşam alanları ile ilgi gören proje otuz dört katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 987 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Akadia Modern projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış vaziyette. Bahsi geçen 2+1 konutlar 118,57 metrekare ile 129,69 metrekare olarak hayata geçirildi. Projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 167,66 metrekare olarak belirlendi. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutlar da 185,98 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Akadia Modern projesinde bulunan 2+1 konutlar 395 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 500 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.