Kategoriler
Proje Haberleri

Akan Park Zonguldak’da yükseliyor

Akan Park Zonguldak projesi Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Yeşil Mahallesi’nde hayata geçen bir konut projesidir. Konut projesi Akan Kardeşler İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Projeden konu satın almak isteyen vatandaşlar bu soruların cevabını merak ediyor. Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Zonguldak konut projesi kapsamında 2 konut bloğundan oluşacak şekilde inşa etmektedir. Bu bloklardaki dairelerin toplam sayısı ise 48 olmaktadır. Hepsi tek banyoya sahip olan dairelerin oda sayısı seçenekleri 3 + 1 ve 2 + 1’dir. Bu daireler, brüt ve net ölçülerine göre şöyledir:

  • 3 + 1 odalı daire seçenekleri

Brüt 140 / 145 metrekare – Net 125 metrekare

  • 2 + 1 odalı daire seçenekleri

Brüt 115 metrekare – Net 110 metrekare

Son derece güzel bir konuma sahip olan bu dairelerin hepsi kredili alıma uygun statüdedir. Ayrıca daire fiyatlarına uygun düşen takas teklifleri de Akan Kardeşler İnşaat tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Akan Park Zonguldak projesinde satılık daire fiyatları ne durumda?

Firmanın ilan etmiş olduğu fiyat bilgilendirmelerine göre Akan Park satılık daire fiyatları genel olarak şu düzeylerdedir:

  • Satılık brüt 115 metrekare 2 + 1 tip daire fiyatları 410 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları 460 bin TL’ye kadar yükselmektedir.
  • Satılık brüt 140 metrekare 3 + 1 tip daire fiyatları 500 bin TL’den başlıyor.
  • 145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut fiyatları 700 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Bu proje, Zonguldak Merkez satılık daire türleri arasında konumu en güzel olan dairelere sahip olabilir. Yeşil Mahalle’nin sahil bölgesindeki Uzunkum Caddesi dairelerin yükseldiği bölgedir. Yeşilin ve mavinin pek fazla bulunduğu proje alanı bununla beraber daha başka donatılara da sahiptir. Örneğin Şehit Yunus Yorulmaz Aile Sağlığı Merkezi, İnağzı Aile Sağlığı Merkezi, Kapuz Camii, Yeni Mahalle Camii; Kapuz Ortaokulu, Hasan Ali Yücel Lisesi ve Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi bu konutlara oldukça yakındır. Şehir merkezindeki tüm imkanlara ulaşım ise en fazla 10 – 15 dakika sürmektedir. Akan Park projesi ile ilgilenen ise 0535 720 04 04 numarasını arayarak daha fazla bilgi alabilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version