Kategoriler
Proje Haberleri

Akasya Evleri Manavgat satışları başladı

Akasya Evleri Manavgat projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gökhan Otomotiv İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site ortak alanında spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik beyaz lake country mutfak dolapları yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Mobilya, otomatik panjur sistemi, spot aydınlatma, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Beyaz lake yüksek ve geniş kapılar, özel tasarım kapı pervazları ve süpürgelikler yapılmaktadır.

Akasya Evleri Manavgat konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Manavgat İlçesi Örnek Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra sağlık ocağı, eczane, cami, üniversite ve okullara yakın konumdadır. Irmak kenarına yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

Akasya Evleri Manavgat fiyatları ne kadardır?

Akasya Evleri Manavgat projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 272 88 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version