Kategoriler
Proje Haberleri

Akasya Garden Evleri İzmir satışları devam ediyor

Akasya Garden Evleri İzmir konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Selçuk İlçesinde yükselen proje HKA Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuk İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Akasya Garden Evleri İzmir projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır.

Proje kapsamındaki daire içleri elektrikli panjur, ankastre mutfak, vestiyer, yerden ısıtma sistemi gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca projede her daireye otopark alanı da bulunmaktadır. Bunun dışında site içerisinde geniş peyzaj alanları, açık yüzme havuzu, otopark gibi donatılar da mevcuttur.

Akasya Garden Evleri İzmir konumu ve fiyatları hakkında

İzmir konut projesi, Selçuk’un en beğenilen lokasyonunda konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir. Bu konutlarda fiyatları dairenin büyüklüğüne ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

110 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

135 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 845 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 268 41 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…