Kategoriler
Proje Haberleri

Akasya Konakları Gaziantep fiyat

Akasya Konakları Gaziantep projesi isminden de anlaşılacağı gibi Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde inşa ediliyor. Proje, Zarif Yapı imzası ile yaşama kazandırılacak.

Birbirinden bağımsız üç bloktan meydana gelen Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan bloklar onar katlı olarak tasarlanmış durumda. Proje, 64 konut kapasiteli olacak şekilde tasarlandı.

Akasya Konakları Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan daireler tek tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların tümü 4+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 285 metrekare olarak belirlendi.

Akasya Konakları Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan 4+1 tipteki daireler 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Akasya Konakları Gaziantep projesi avantajları neler?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde alıcılar için kapalı otopark hizmeti sunuluyor. Site sakinleri için deprem yönetmeliğine uygun olarak ısı yalıtımına sahip daireler inşa edilen proje, özellikle toplu ulaşıma yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Akasya Konakları Gaziantep projesi nerede?

Proje, Osmangazi Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Akasya Konakları Gaziantep projesi teslim tarihi ne zaman?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Akasya Konakları Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0552 215 2828 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.