Kategoriler
Proje Haberleri

Akasya Konakları Gaziantep teslim tarihi

Akasya Konakları Gaziantep projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sebzeci Yapı A.Ş. imzası ile inşa ediliyor.

Akasya Konakları Gaziantep projesi üç bloktan meydana geliyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar on ve on iki katlı bloklardan oluşuyor. Akasya Konakları Gaziantep projesi bünyesinde 64 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Akasya Konakları Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan daireler iki farklı şekilde tasarlandı. Konutların bir kısmı 4+1, kalan kısmı ise 5+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen 4+1 konutlar 285 metrekare, 5+1 konutlar ise 335 metrekare olarak inşa edilmekte.

Akasya Konakları Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan 4+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 5+1 konutlar ise 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Akasya Konakları Gaziantep projesinde satılık olarak yalnızca 49 daire kaldı.

Akasya Konakları Gaziantep projesi sosyal donatıları neler?

Projede yüzme havuzu, oyun parkı, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Akasya Konakları Gaziantep projesi daireleri ne zaman teslim edilecek?

Akasya Konakları Gaziantep projesinde yer alan konutların yıl sonunda çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Projede bulunan dairelerin, alıcılarına 2019 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Akasya Konakları Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Akasya Konakları Gaziantep projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 341 8191 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.