Kategoriler
Emlak Haberleri

Akasya Port’ta çalışmalar başladı

İstanbul Anadolu Yakası, Pendik, Kurtköy’de hayata geçirilecek olan Akasya Port Pendik projesinde çalışmalara başlandı.

Toplam 303 adet dairenin yer aldığı Akasya Port Kurtköy projesi 4 konut bloğundan meydana geliyor. Projede U şeklinde sıralanmış konut bloklarının arasında yeşil alan ve sosyal tesis alanından meydana geliyor. Sosyal tesis alanları içerisinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası gibi bir çok alanlar da yer alacak.

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilecek olan Akasya Port Evleri projesi 17 bin 15 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerine yükselecek. Projede farklı bip ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri yer almaktadır.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki dairelerin yer aldığı Akasya Port Konutları projesinde daire büyüklükleri ise henüz belli olmadı.

2020 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Akasya Port Evleri projesinde daire fiyatları, daire büyüklükleri, projenin ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli olmadı.

Akasya Port Pendik projesinde 2 adet açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafeterya, sauna, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 304 07 07