Kategoriler
Proje Haberleri

Akbey City Burhaniye satışları devam ediyor

Akbey City Burhaniye geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Akbey inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje zemin etüdü ve deprem yönetmenliğine uygun olarak yapılandırılmıştır. Balıkesir konut projesinde lüks 3+1 daire sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Evlerin içerisinde özellik olarak Hilton banyo bulunmaktadır. Hilton banyosu bulunan bu evin toplamda 1 adet banyosu vardır. Amerikan mutfağa sahip bu evler büyük ve geniştir. Spot aydınlatması bulunan bu ev modern bir görünüme sahiptir.

Konut projesindeki konut bloklarında asansör de yer almkatadır. Aynı zamanda proje içerisinde otopark da yer almaktadır. Otopark olması araba sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir. Ayrıca görüntülü diofona sahip olan bu evleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu konut projesinin etrafında vakit geçireceğiniz birçok sosyal alan yer almaktadır. Spor alanının yanı sıra oyun parkı da proje içerisinde yer almaktadır. Kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır. Burhaniye konut projesindeki binalarda ısı yalıtımda da yer almaktadır.

Akbey City Burhaniye konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Sağlık olarak hastaneye yakın olması oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda semt pazarına ve markete oldukça yakın mesafededir. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Akbey City Burhaniye fiyatları ne kadar?

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan bu ev brüt 147 metrekare, net olarak 147 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Akbey City Burhaniye projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 022 11 71 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version