Kategoriler
Proje Haberleri

Akbıçak Dolunay Konutları Aralık ayında teslim edilecek

Akbıçak Dolunay Konutları 3 + 1 türündeki dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerin çelik dış kapısı, ahşap panel oda kapıları, yangın alarm sistemi ve ebeveyn banyosu bulunur. Saten alçı boya ile yapılan boya işleri ise başarıyla sonlanmıştır. Çift camdan oluşan yalıtımlı pencereler, gelişmiş dış cephe yalıtımı ve kaliteli laminant parkeler de önemli detaylardandır.

Akbıçak İnşaat şirketinin bu projesi, radye temel üzerinde Plyvood kalıp sistemi kullanılarak hayata geçirilmiştir. Bununla birlikte C 25 sınıfı hazır beton ve çelik demir direk sistemi, konutları sağlamlaştıran yapı özellikleri arasında bulunur.  Giresun merkezde satılık daire fiyatları genel olarak düşük seviyede olabilmektedir. Dolayısıyla bu konutlar da aynı fiyat ortalamasına sahiptir. Bununla birlikte dairelerin konforu ve sağlamlığı konusunda şüphe yoktur.

Bu daireler hangi mahallede bulunmaktadır?

Giresun’un merkezinde pek çok mahalle vardır. Bunlar arasından Gedikkaya Mahallesi, proje alanına ev sahipliği yapan yerdir. Nihatbey Caddesi’ne bitişik konumda yer alan bu dairelerin yakınında BİM şubesi, Nihal Şen Çocuk Parkı, Doktor Menekşeoğlu Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Gedikkaya Camii ve Tan Evleri vardır.

Akbıçak Dolunay Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Dolunay Konutları Giresun ilinde satışa çıkan diğer pek çok konut ile yaklaşık bir fiyata sahiptir. Hiçbiri krediye uygun olmayan bu dairelerin brüt büyüklüğü 140 metrekare, net büyüklüğü 120 metrekaredir. Daire fiyatları ise 320.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca Akbıçak Dolunay Konutları için takas yöntemi de kullanım dışıdır. Aralık ayında teslimleri başlayacak olan bu projenin ödeme planları, konut seçenekleri ve diğer tüm detaylar hakkında daha fazla bilgi almak için arayınız:

  • 0 532 203 95 75
  • 0 454 212 15 15
Exit mobile version