Kategoriler
Proje Haberleri

Akbük Kelebekler Vadisi satışları başladı

Konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Akbük Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Akbük konut projesi Kösem Yapı ve Özalp Yapı ortaklığı tarafından kurulan Rian Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Akbük Kelebekler Vadisi projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Didim, Akbük Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 15 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi 3042. Caddeye yakın bir arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesindeki daireler krediye uygun durumdadır.

Akbük Kelebekler Vadisi projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 80 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 80 metrekare, net ise 65 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 160 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Proje içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, oturma alanları, peyzaj alanları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde basketbol, voleybol sahası, oturma alanları, açık otopark gibi sosyal alanlarda yer almaktadır.

Akbük Kelebekler Vadisi fiyatları ne kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 625 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 625 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

160 metrekare bürüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nere yer alıyor?

Etrafında bir çok villa ve yazlık sitelerin yer aldığı Akbük Kelebekler Vadisi konut projesi Akbük Minibüs Termimanli’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje deniz ve çam ormanlarına yakın, denize yürüme mesafesindedir.  Konut projesi Akbük Mahallesi, Didim / Aydın adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0530 373 72 17 ve 0533 643 01 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…