Kategoriler
Proje Haberleri

Akça Apartmanı nerede

İstanbul şehrinin Maltepe ilçesinde Akça Apartmanı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Artan Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje, zaman sıkıntısı olan konut tüketicilerine avantaj sağlıyor.

Bahsi geçen proje ayrıca beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Beş katlı bloklardan meydana gelen Akça Apartmanı projesi bünyesinde 56 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Akça Apartmanı projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipinden oluşuyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar 60 metrekare ile 115 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar, daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Akça Apartmanı projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 465 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar da 635 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede bulunan konutlar Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Akça Apartmanı projesi Yeni Çıkmazı Sokak’da inşa edildi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.