Kategoriler
İhaleler

Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) tarafından Trabzon İli, Akçaabat İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Akçaabat Millet Bahçesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Projede yer alan tesislerini dışında ayrıca Akçaabat Millet Bahçesi’ne ait Sosyal Donatı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi de yer alıyor.

Akçaabat Millet Bahçesi projesinin ihalesi 28 Mart 2019 Perşembe günü tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sokak, No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde saat: 15:00’da yapıldı. Projenin yer tesliminden itibaren 240 (iki yüz kırk) takvim gününde tamamlanması planlanmaktadır.

Akçaabat Millet Bahçesi’nde neler var?

Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanları Yapımı İşi olan Akçaabat Millet Bahçesi projesinde toplam 429,95 metrekare inşaat alanına sahip. Bu alan içerisinde Millet Kıraathanesi, Büfe, WC, Mescit, Çardak, Su Deposu, Giriş Kapıları gibi alanlar yer alırken geri kalan 23.125,62 metrekare alanda ise Akçaabat Millet Bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yer alacak.

Exit mobile version