Kategoriler
Proje Haberleri

Akçakent Premium satışları devam ediyor

Akçakent Premium projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Akçakent Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1, 4 artı 2 ve 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1, 4 artı 2 ve 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 182 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı bulunmaktadır.  Konutlarda birinci sınıf malzeme kullanımı ve işçilik konusunda dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra asansör, uydu ve ankastre ürünler gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Akçakent Premium konumu hakkında

Akçakent Premium projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Konutların etrafında yeşil alan ve göl manzarası bulunmaktadır. Proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Akçakent Premium fiyatları ne kadardır?

Projede bulunan, brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 529.000 TL 569.000 TL arasındadır. Brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 599.000 TL ile 629.000 TL arasındadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 160 37 86 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…