Kategoriler
Proje Haberleri

Akçınar Moda Evleri teslim tarihi

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, Akmeydan Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Akçınar Moda Evleri projesi, toplam 55 adet daireden meydana geliyor. Konut projesinde bir adet de ticari alan yer alıyor.

4 bloktan oluşan projede; 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte konutlar mevcut. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 125 metrekare ila 150 metrekare arasında, 4+1 tipteki daireler 155 metrekare ila 160 metrekare arasında, 5+1 daireler tipteki daireler ise 220 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Konut projesindeki daire blokları, 4 katlı olacak şekilde tasarlandı. Konut projesi, toplam 12 bin 200 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

Akçınar Moda Evleri projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 tipteki daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 5+1 tipteki daireler ise 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için teslime kadar vadelendirme yapabilmek mümkün. Konut projesinde, banka kredisi kullanarak da daire sahibi olunabiliyor.

Konut projesi site özellikleri

Akçınar Moda Evleri konut projesinde, sauna, fitness merkezi, çocuklar için kreş ve bin 500 metrekare büyüklüğe sahip kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesinin yaklaşık olarak 2 bin 500 metrekaresi ise yeşil alanlara ayrılmış durumda bulunuyor.

Şıklığı ve konforu bir arada sunan konut projesi, modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Konut projesinin yüksek getiri sağlayacağı tahmin ediliyor. Evler yatay mimari ile tasarlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Akçınar Moda Evleri konut projesi, 8 Eylül Mah. Eşrefi Rumi Cad No: 17/A Kemalpaşa / İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 782 19 75 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.