Kategoriler
Proje Haberleri

Akcity Kaplıca Konutları 2023 Kasım’da teslim

Ak City kalitesi ile Rize konut projesi hayat bulmaktadır. Akcity Kaplıca Konutları konut projesi Rize Merkez, Kaplıca Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Rize Merkez’de hayata geçirilen proje, Kaplıca Mahallesinde yükselmektedir. Aynı zamanda projenin Kasım 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Rize konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Merkez Kaplıca Mahallesinde yer alan 2 bin metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 79 daireden oluşmaktadır. Akcity Kaplıca Konutları konut projesi kapsamındaki daireler alarm, ısıcam, asansör, fiber internet, ankastre set ve görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda proje kamera sistemi, otopark, kapıcı, jeneratör gibi özelliklere de sahiptir.  Konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Akcity Kaplıca Konutları Daire Fiyatları Ne Kadar?

Rize Merkez konut projesinde yer alan konutların fiyatları %0 faiz ve 30 ay vadeli seçeneklerle lansmana özel indirimlerden oluşmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Akcity Kaplıca Konutları projesi Kaplıca Mahallesi, Yeniköy Sokak adresinde yer almaktadır. Sarıbaş Camii yanı başında yer alan proje aynı zamanda şehir merkezi, market, üniversite gibi noktalara da oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “444 5 405 ve 0532 131 07 53” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız