Kategoriler
Proje Haberleri

Akcity Towerland Engindere lansmana özel satışlar başladı

Akcity Towerland Engindere projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Rize Merkez’de bulunan proje Ak City Rize Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 4.000 metrekare alan üzerine konumlandırılmıştır. Ayrıca 3 blok olmak üzere toplam 132 daireden oluşmaktadır. Sitedeki konutların her katında 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 4.000 metrekare alan üzerine konumlandırılmıştır. Ayrıca 3 blok olmak üzere toplam 132 daireden oluşmaktadır. Sitedeki konutların her katında 4 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 121 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde market, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkı, sauna, fitness ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kamelya, veranda ve konferans salonu gibi çeşitli oturma alanları bulunmaktadır. Dairelerde yangın merdiveni ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerdeki 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Dairelerdeki tüm ürünler birinci sınıf malzemelerden oluşmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa bulunmaktadır.

Akcity Towerland Engindere konumu hakkında

Proje, Rize’nin Merkez İlçesi Engindere Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz, havuz, doğa, park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte market, park, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ulaşımda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Akcity Towerland Engindere fiyatları ne kadardır?

Akcity Towerland Engindere projesinde lansmana özel indirimli satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 815.000 TL ile 940.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konutlarda yüzde 0 faiz ile 36 ay vadeli satış avantajları yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 131 07 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…