Kategoriler
Proje Haberleri

Akdeniz Konutları Tece fiyatları

Mersin’in Mezitli ilçesinde, Kaplanlar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Akdeniz Konutları Tece konut projesi, toplam 66 adet daireden meydana geliyor.

11 kattan meydana gelen konut projesinin inşaatı tamamlanmış durumda bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki 1+1 tipteki daireler 67 metrekare büyüklükte, 2+1 tipteki daireler 134 metrekare ve 3+1 tipteki daireler ise 186 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Akdeniz Konutları Tece fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor ve konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Akdeniz Konutları Tece konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, açık otopark, güvenlik, oyun parkı ve fitness merkezi gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Akdeniz Konutları Tece konut projesi, Akdeniz Mahallesi, 39741 Sokak, Mezitli/Mersin adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0532 598 14 73 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.