Kategoriler
Proje Haberleri

Akdeniz Panorama satılık 3 + 1 ve 5 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Akdeniz Panorama Hatay ilinde gerçekleştirilen yeni bir konut projesi olmaktadır. Proje kapsamında piyasaya çıkmış olan 3 + 1 ve 5 + 1 odalı daireler yoğun ilgi görmüştür. Banyo sayıları sırasıyla 3 ve 4 olan bu daire seçenekleri, güvenlik olanağına sahip bir site içerisinde bulunur. Ayrıca bu sitenin jeneratör altyapısı, otopark alanı, çocuk parkı, tenis kortu ve garaj bölümleri vardır. Blokların ortasındaki açık yüzme havuzu ise önemli detaylardan bir tanesidir. Özellikle, her bloğun altında ayrı otopark bulunacak olması dikkat çekmektedir.

Dış cephe mantolamaları en iyi şekilde yapılan daireler ise aynı zamanda ses yalıtımına sahiptir. Dolayısıyla tüm daireler, istenmeyen seslerden ve dış ortamın rahat edici soğuğu ile sıcağından korunabilmektedir. Bununla birlikte dairelerin sahip olduğu kilerler, fazla eşya depolamak için yeterli büyüklüktedir. Balkonlar da son derece kullanışlıdır.

Akdeniz Panorama Hatay ilinin neresinde bulunmaktadır?

Bu daireler Hatay’ın Arsuz ilçesinde yükselmektedir. Proje arsası tam olarak Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi’nin Uğur Mumcu Caddesi ile Hatay – Arsuz Yolu arasında kalır. Burası kıyı bölgesine yakın olmakla birlikte oldukça sessiz ve güvenlidir. Akdeniz Panorama konutlarının en yakın mesafesinde Onur Sitesi, Aden Life, Ekomini market ve Karaağaç Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu vardır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Akdeniz Panorama satılık daire fiyatları, konut seçeneklerine göre şu şekilde farklılık gösterebilmektedir:

(Brüt metrekare)

  • 3 + 1

165 metrekare / 675 bin TL

  • 5 + 1

300 metrekare – 310 metrekare / 950 bin TL

Projedeki konutlar hakkında ayrıntılı bilgi almak da mümkündür. Bunun için ulaşılması gereken telefon numaraları şunlardır:

1 – 0 532 558 25 18

2 – 0 326 614 50 30