Kategoriler
Proje Haberleri

Akdere Enkay Panorama son daireler satışta

Ankara Mamak konut projesi Enkay İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Mamak İlçesi, Akdere Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede daire satışları bütün hızıyla devam etmektedir. Akdere Enkay Panorama konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Mamak İlçesi, Akdere Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konya konut projesinde sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Aynı zamanda projenin Anıtkabir-Kocatepe-Atakule gibi önemli konumları aynı anda görebileceğiniz harika bir manzaraya sahiptir. Daire içleri ankastre set, vestiyer, görüntülü diafon, kamera sistemi gibi özelliklere sahiptir.

Akdere Enkay Panorama konut projesi içerisinde açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kapalı fitness salonu, ortak etkinlik alanı gibi sosyal alanları bulunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde açık ve kapalı otopark, geniş peyzaj, oturma alanları gibi özelliklere sahiptir. 11 katlı bloktan oluşan Ankara konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Akdere Enkay Panorama Daire Fiyatları Ne Kadar?

Akdere Enkay Panorama konut projesinde yer alan dairelerin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Projede daire satışlarının çoğu tamamlanmış olup son dairelerin satışları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 4+1 tip dairelerin fiyatları 995 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Ankara’nın Mamak İlçesinde yer almaktadır. Caddeye 50 metre uzaklıktadır. Aynı zamanda bankalar, hastane ve alışveriş noktalarının merkezinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 708 06 38 ve 0530 371 77 93 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…