Kategoriler
Proje Haberleri

Akıncı Beytepe Evleri lüks daire seçenekleriyle satışa çıktı

Akıncı Beytepe Evleri projesi Akıncı İnşaat firmasının yeni projeleri arasında bulunmaktadır. Eylül ayında oturuma hazır hale gelmesi planlanan bu daireler Ankara’da yükselmektedir. Satılık konut seçenekleri ise 5 + 1, 6 + 1 ve 7 + 1 odalıdır. Bunlardan 5 + 1 odalılar ara kat dubleksi, 6 + 1 odalılar teras dubleksi ve 7 + 1 odalılar ise bahçe katı dubleksi olmaktadır. Tüm daire türlerinde dörder adet banyo mevcuttur. Jeneratör sistemine sahip olan bu konutların hırsız alarmı, yangın alarmı, internet altyapısı ve akıllı sistemi de vardır. Bununla birlikte blokların yer aldığı sitenin güvenlik kameraları, güvenlik hizmeti ve otoparkı bulunur.

Ses yalıtımına ve ısı yalıtımına sahip olan daireler, güvenli ve konforlu bir site içerisindedir. Bu site, çocukların keyifli zaman geçirebilmesini sağlayan oyun alanlarına da sahiptir. Ayrıca konut özellikleri, engelli sakinlerin kullanım durumu da düşünülerek tasarlanmıştır. Dolayısıyla Akıncı Beytepe Evleri pek çok açıdan başarılı bir konut projesidir.

Akıncı Beytepe Evleri nerededir?

Proje, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Beytepe Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Site alanı Ali Şir Nevai Caddesi üzerinde olmaktadır. Keyvan Acrux, Gülpark Beytepe, Beytepe Lotus ve Kale Beytepe konutları site alanına yakındır. Bununla birlikte 9 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı da konutlara yakın olan önemli yerlerdir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Akıncı Beytepe Evleri satılık daire fiyatları, konut türlerine göre birbirinden farklı olmaktadır. Bu fiyatlar, dairelerin büyüklüklerine ve yer aldıkları kata bağlıdır. Dolayısıyla Ankara Çankaya satılık daire seçenekleri arasındaki bu konutların fiyatları şöyledir:

  1. 5 + 1 Odalı daireler
  • Brüt 260, net 225 metrekare
  • 550.000 TL
  1. 6 + 1 Odalı daireler
  • Brüt 500, net 440 metrekare
  • 650.000 TL
  1. 7 + 1 Odalı daireler
  • Brüt 550, net 440 metrekare
  • 675.000 TL

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0532 775 65 37 numarası aranmalıdır.