Kategoriler
Emlak Haberleri

Akkent Doğa Konutları projesinde fiyatlar

Osmanoğulları İnşaat tarafından İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen Akkent Doğa Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimi, hemen yapılıyor. İstanbul iline konumlandırılan projedeki konutların metrekare değeri, 71,99 metrekareden; fiyatı ise 579 bin Türk lirasından başlıyor.

Projede çok sayıda sosyal donatının yanı sıra sağlık hizmeti de sunuluyor. Kapalı otoparka sahip site alanında, çocuklar için oyun alanı sunuluyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Daire ve dükkânlardan oluşan Akkent Doğa Konutları projesindeki bir oda ve bir salonlu evler, 71,99 metrekare büyüklüğü ile 76 metrekare büyüklüğü arasındaki alternatiflerden oluşuyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki iki oda ve bir salonlu daireler, 121 metrekarelik alana sahip durumda. Üç odalı ve bir salonlu konutların 144 metrekare büyüklüğünde olduğu projedeki dubleks tipi evlerin alanı ise 195 metrekare ile 237,96 metrekare değerleri arasındaki seçeneklerle sunuluyor.

Akkent Doğa Konutları projesindeki konut fiyatları

Projenin ikinci etabındaki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 579 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki iki odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 1 milyon 170 bin Türk lirasından başlıyor.

Üç odalı ve bir salonlu konutların fiyatının 1 milyon 400 bin Türk lirasından başladığı projedeki dubleks dairelerin fiyatı ise 2 milyon 607 bin Türk lirasından başlıyor.

Projede 36 ay vade farksız ödeme imkânı

Akkent Doğa Konutları projesinin ikinci etabından daire satın alanlara, verilecek yüzde 40 oranındaki peşinatın karşılığında 36 ay vade farksız ödeme planı oluşturulabiliyor.

Akkent Doğa Konutları projesindeki sosyal donatılar

Projede; açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Saunanın da yer aldığı projenin site alanında ayrıca, çocuk oyun alanları da bulunuyor. Türk hamamı, fitness merkezi, alışveriş merkezi, kafe, restoran ve sinema projenin sosyal alanları içerisinde yer alıyor.

Projede, ayrıca, hastane de mevcut durumda.

Satış ofisi: 444 3 240