Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Akkent Paradise Gardens projesinde yaz kampanyası

Akkent Konutları; Akkent Paradise Gardens ve Akkent 6 Ev, Ofis, AVM projeleri için “Şimdi al, Hemen otur, Kasımda Öde” kampanyası başlattı. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projelerde vade farkı uygulanmıyor.

Akkent Paradise Gardens projesi, Ankara Batıkent Çakırlar’da hayata geçirildi. Projede yaşam 1,5 yıl önce başladı. Konut projesi, Ankara’nın en çok ilgi çeken projelerinden biri oldu. Konut projesindeki güney cephe daireleri, tüm odaların ayrı ısıtılmasına olanak sağlayan kat istasyonları, yerden ısıtma gibi teknik özellikleri, kaliteli, marka inşaat malzemeleriyle oldukça beğeniliyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesinde ayrıca birbirinden sevimli bahçe katları da bulunuyor.

Akkent Paradise Gardens projesi, zengin sosyal donatı olanaklarıyla da ilgi görüyor. Projede; dört mevsim yüzme havuzu, jakuzi, sıcak suda akıntıya karşı yürüme havuzu, sauna, buhar odası, masaj odası, mini aqua park, squash ve pilates-yoga alanı, fitness salonu, satranç, bilardo ve pinpon oyun alanları, halı saha, voleybol-basketbol sahası, tenis kortu, mini golf, kaykay pisti, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava fitness aletleri gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede ayrıca 24 saat güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve AVM de bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Yerden ısıtma sisteminin de kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer yer alıyor.

Konut projesi, çevre yoluna ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na oldukça yakın bir noktada yer alıyor. Proje, merkezi bir konumda yükseliyor. Akkent Paradise Gardens projesi, hastanelere ve okullara da yakın bir konumda inşa ediliyor.

Konut projesi, Kardelen Mah. 2164. Cad. (Eski 17. Cad.) No: 3 Batıkent/Ankara adresinde yükseliyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.