Kategoriler
Proje Haberleri

Akkuş İnşaat’tan Kuşadası’na termal otel

Akkuş Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş. firması Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Kiremit Ocağı Mevkii, 735 ada, 3 numaralı parsel üzerinde yeni bir termal otel projesi hayata geçiriyor.

84 milyon 687 bin 500 TL yatırım değerine sahip termal otel projesi ÇED sürecindeydi. ÇED süreci ile ilgili yapılan açıklamada “ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince Termal Otel projesine Valiliğimizce ‘Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir’ kararı verilmiştir.” denildi. Hayata geçirilecek olan termal otel projesi 11.434,41 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yer alıyor.

Otel 360 odalı olacak

Akkuş Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından planlanan termal otel bodrum kat, giriş kat, 4 kat ve çatı katı olacak şekilde inşa edilecek. Otel projesi 360 odalı ve 974 yatak kapasiteli olacak şekilde planlandı. Otel projesinde 360 adet odanın dışında ayrıca açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, termal havuzlar, hamam, termal banyolar, masaj merkezi, anfi tiyatro, konferans salonu, eğlence merkezi, gece kulübü, spor salonu, satış üniteleri ve restoranlar da yer alacaktır.

Termal Otel nerede yer alıyor

Aydın şehir merkezine 53 km, Kuşadası şehir merkezine 13 km, Güzelçamlı ve Davutlar Mahalle’ne ise 3,6 km mesafede yer alan Termal otel projesi Davutlar Mahallesi, Kiremit Ocağı Mevkii, Kuşadası / Aydın adresinde yer alıyor. Proje Akkuş Thermal Deluxe Hotel ismi ile hizmet vermesi planlanmaktadır. Projenin 12 ayda tamamlanarak hizmete açılması planlanmaktadır.

Akkuş Thermal Deluxe Hotel projesinin zemin katında ana restoran, ala carte restoran, toplantı odası, lobby bar, lobby hall (fuaye), pastane, snack bar, resepsiyon, back office, info desk, doktor odası ve 2 adet satış ünitesi yer alacaktır. Otelin bodrum katında ise fuaye, mini club-uyku odası, bebek bakım odası, eğlence merkezi, disco, ibadethane ve konferans salonu yer alıyor.

“Akkuş İnşaat’tan Kuşadası’na termal otel” için bir yanıt

Yolun açık olsun haşmet abi adam gibi adamsın ALLAH yolunu daima açık etsin inşallah şimdiden hayırlı olsun abi????

Yorumlar kapatıldı.