Kategoriler
Proje Haberleri

Akmeşe Yaşam Çiğli projesi oturuma hazır

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yakup Akmeşe İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Akmeşe Yaşam Çiğli konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çiğli konut projesi Uğur Mumcu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, asma tavan, portmanto, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde panjur, ankastre set, kombi, 2 adet balkon da yer almaktadır.

İzmir konut projesi kapsamında geniş otopark, fitness salonu, çocuk parkı, kapalı çocuk oyun alanı gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda site içerisinde kamelyalar, kamera sistemi, apartman görevlisi, site içerisinde bütün kapılarda kartlı geçiş sistemi gibi donanımlar da bulunmaktadır. Akmeşe Yaşam Çiğli konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 101 metrekare ile 137 metrekare arasında tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır. Ayrıca son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi toplam 48 adet daireden oluşmaktadır.

Akmeşe Yaşam Çiğli Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

101 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 800 bin TL,

Brüt 137 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Çiğli Uğur Mumcu Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje ulaşım imkanı kolay bir merkezi konumda yer alıp Harmandalı Pazar yerine 200 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 307 77 35 ve 0532 362 61 49 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version